carminaTirana. 04 ottobre 2015.
Trupa e Baletit te TKOB dhe Orkestra Sinfonike e TKOB vene ne skene "Carmina Burana" te kompozitorit gjerman Carl Orff. Shfaqja eshte ne Teatrin e Operas dhe Baletit ne datat 4,7 dhe 8 Tetor 2015, ne oren 19:00. Dirigjent Desar Sulejmani.

carminaTirana. 04 ottobre 2015.
Trupa e Baletit te TKOB dhe Orkestra Sinfonike e TKOB vene ne skene "Carmina Burana" te kompozitorit gjerman Carl Orff. Shfaqja eshte ne Teatrin e Operas dhe Baletit ne datat 4,7 dhe 8 Tetor 2015, ne oren 19:00. Dirigjent Desar Sulejmani.
Koreografia dhe skenografia Youri Vamos.
Kjo veper u kompozua nga Carl Orff ne 1937 dhe prezantimi i pare ishte po ne 1937, ne Frankfurt sul Meno.
Ardhjen e saj ne skenen shqiptare, drejtori i TOB Ilir Kerni e shoqeron me komentin " Denjesisht edhe ne skenen e Tob, veper e madhe repertor i shume skenave europiane"

"Carmina Burana"
Carl Orff
Balet nga Youri Vamos
4-7-8 Tetor 2015, ora 19:00
Teatri i Operas dhe Baletit ,
Tirane, Shqiperi

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner