Mjeda 1-8. Mentor Quku

mjeda88 Mjeda 1
Rinia
(1866-1888)
Mentor Quku
Tirane, 2004
  Mjeda 2
Albanologu
(1888-1899)
Mentor Quku
Tirane, 2006
  Mjeda 3.1
Alfabeti
(1899-1912)
Mentor Quku
Tirane, 2007
  Mjeda 3.2
Liria
(1899-1912)
Mentor Quku
Tirane, 2008
  Mjeda 4
Identitet
(1912-1925)
Mentor Quku
Tirane, 2009
  Mjeda 5
Gjuhetari
(1925-1937)
Mentor Quku
Tirane, 2010
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mjeda 6.1
Bibliografia
Mentor Quku
Tirane, 2012
  Mjeda 6.2
Bibliografia
Mentor Quku
Tirane, 2012
  Mjeda 7
Bashkekohesit
Mentor Quku
Tirane, 2005
  Mjeda 8
Album
Mentor Quku
Tirane, 2010
               

Disidenca në letërsine e realizmit socialist shqiptar. Edmond Cali

edmondcaliDisidenca në letërsine e realizmit socialist shqiptar.
Kasëm Trebeshina, Zef Pllumi dhe Ismail Kadare
Çali Edmond
2015, pag. 522 Editore Photocity.it Italia

 

Vraje tradhtine - Skender Drini

sd 06Vraje tradhtinë
roman
Skender Drini
1978

Planeti i lodhur - Skender Drini

Planeti i lodhur, Skender DriniPlaneti i lodhur. Skender Drini
roman
2012 

Magjite e mbremjes - Zhaneta Lazri

zhaniMagjite e mbremjes
Zhaneta Lazri

 

Fjalor historik i Kosoves - Robert Elsie

fjalor kos shqRobert Elsie - Fjalor historik i Kosovës - Përktheu nga anglishtja Majlinda Nishku
436 pp,
ISBN 978-99943-5170-1
Skanderbeg Books, Tirana 201
Ky botim i dytë i Fjalorit Historik të Kosovës, i rishikuar dhe

Leggi tutto...

Deshmitar ne kohe historike - Ditar IV. Rexhep Qosja

rexhep1Deshmitare ne kohe historike
Ditar IV  (1986-1989)
Rexhep Qosja
720 fq
Toena

Kjo ndodhi ne lis - Skender Temali

sk 12Kjo ndodhi ne Lis, roman.
Skender Temali
Shtepia botuese "N.Frasheri", Tirane.
Shqiperi, 1982

Shehtepia pa pasqyra - Skender Temali

sk04Shtepia pa pasqyra, tregime e novela.
Skender Temali
Shtepia botuese "Shtjefni" Shkoder, 2005

Kepucet e turpit - Skender Temali

sk08Kepucet e turpit, tregime e novela.
Skender Temali
Shtepia botuese"Gj.Fishta"
Shkoder, 2002

Student ja e Bolonjes - Skender Temali

sk05Studentja e Bolonjes, novele.
Skender Temali
Shtepia botuese "Shtjefni". Shkoder, 2005

TRE SHOKET, poeme per femije. Skender Temali

sk02Tre shoket, poeme per femije.
Skender Temali
Shtepia botuese "Camaj-Pipaj", 2008

KUR VUAJ SHKRUAJ...poezi. Skender Temali

sk001Kur vuaj, shkruaj... ,poezi.
Skender Temali
Shtepia botuese "Rozafat"
Shkoder, 2012

NA ISHTE NJE LAJTHISHTE, poeme per femije. Skender Temali

sk 10Na ishte nje lajthishte, poeme per femije.
Skender Temali.
Shtepia Botuese "Gj.Fishta".
Shkoder, 2002

KENGE CIGANE, poezi. Skender Temali

sk 13Kenge cigane, vjersha dhe poema
Skender Temali
Shtepia Botuese "N.Frasheri".
Tirane, 1971

Nese e ke lexuar kete liber, shkruaj nje koment. Ju falemindert!{jcomments on}

CURRICULUM VITAE, tregime e novela. Skender Temali

sk00001Curriculum vitae, tregime e novela.
Skender Temali
Casa Editrice "Rozafat".
Shkoder, 2013
Nese e ke lexuar kete libre, sheno nje koment. Ju faleminderit!{jcomments on}

ASKUSHI, roman. Skender Temali

ASKUSHI, roman. Skender Temali

ILIRET deri te shqiptaret, Neritan Ceka

Iliret deri te shqiptaret, Neritan CekaILIRET deri te shqiptaret. Neritan Ceka

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner