Tirana, 27 prill 2015. Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist. Ekspozite kolektive ndërkombëtare  me vepra nga Irwin (Slloveni), Armando Lulaj (Shqipëri), Ciprian Muresan (Rumani), Santiago Sierra (Spanjë), Jonas Staal (Hollandë) dhe Sarah Vanagt (Belgjikë), si dhe një përzgjedhje ekskluzive veprash nga fondi i GKA.
Kuruar nga Mihnea Mircan dhe organizuar nga Departamenti i Shqiponjave me Galerine Kombetarete Arteve

Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist.
Galeria Kombetare e Arteve
Tirane
27 shkurt- 5 prill

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner