Tirana, 7 mars 2015. Ne Muzeun Historik Kombetar, ne sallen e bibliotekes ne ora 18:00, organizohet aktiviteti  "Milan Shuflaj -  Rizbulimi i Arbërisë Mesjetare”. Muzeu Historik Kombëtar organizon këtë aktivitet periodik, shkencor edhe social sipas një kalendari vjetor për të përkujtuar figura të shquara
Muzeu Historik Kombëtar organizon këtë aktivitet periodik, shkencor edhe social sipas një kalendari vjetor për të përkujtuar figura të shquara të historisë dhe letërsisë shqiptare, ballkanike dhe europiane që kanë shkruar dhe kanë kontribuar në evidentimin e vlerave kulturore shqiptare.

cerca

video

Aleksander Gashi
pianista, compositore
cittadino italiano per meriti artistici

alb@partner