BAnnerUTIU••••••

Ovunque tu sia

Senza limiti di spazio e tempo

••••••

Visitors on-line

We have 227 guests online


website designed bySiteGround web hosting

Per here te pare "Stemperando" ne Tirane
In evidenza
Read more... 121 letture - Tirane, Shqiperi l 8 prill 2015 l Eshte inauguruar me 8 prill 2015ekspozita Biennale " Stemperando" ne Tirane. Kjo ekspozite vjen ne Shqiperi pas ekspozimitte veprave te saj ne Torino dhe me pas do te paraqitet edhe ne Romë, ku do të bëhet edhe mbyllja eketij aktiviteti.
Read more...
 
Olen Cesari dhe International Clandestine Orchestra ne Tirane
Musica
Read more... 123 letture - Tirane, Shqiperi l 23 prill 2015 Koncert i violinistit Olen Cesari dhe International Clandestine Orchestra ne Pallatin e Kongreseve, ne oren 19:00.  Te ftuar special ne kete koncert: Ermal Mamaqi, Alban Skenderaj, Flori Mumajesi, Elvana Gjata
ICO - International Clandestine Orchestra :
Read more...
 
Koncert i Orkestrës Simfonike të Radiotelevizionit Shqiptar
Musica
Read more... 100 letture - 10 Prill 2015 l Tirane l Koncert i Orkestrës Simfonike të Radiotelevizionit Shqiptar ne Sallen e Universitetit te Arteve, ditën e premte, me 10 Prill 2015 ne oren 19.00.Dirigjent Le Fi Fi.
Ne program:
Read more...
 
Gjergj Kola espone le sue opere al Palazzo Ducale di Pesaro
Mostre
Read more... 152 letture - 11 Aprile 2015 l Pesaro l Mostra personale delpittore Gjergj Kola a Palazzo Ducale di Pesaro, Sala Laurana " Il mio Diario" . Inaugurazione della mostra sabato, 11 aprile 2015 alle ore 19:00 con l'intervento critico di Cecilia Casadei.
Read more...
 
Dhurata Lazo in concerto a Cannes
Musica
Read more... 97 letture - 26 Aprile 2015 l Cannes l Les Amis de l'Albanie - " Recilat del pianista Dhurata Lazo " Romance". In programma musiche di Frederik Chopin e dei compositori albanesi Tonin Harapi e Cesk Zadeja.
Read more...
 
Prezantohet vepra studimore e Sadetin Limanit dedikuar Skender Drinit
Libri
Read more...( 172 letture) Shkoder, Shqiperi l 21 mars 2015 l Prezantohet në Bibliotekën "Marin Barleti" të qytetit,   vepra studimore "Përtej heshtjes" e shkrimtarit, studiuesit e përkthyesit Sadetin Limani kushtuar shkrimtarit të madh të letërsisë moderne shqiptare, Skënder Drini.
Read more...
 
Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist
Mostre
Read more... 224 letture -  Tirane, Shqiperi l 27 prill 2015 l Punetoret dalin nga studioja. Duke mos pare me realizem socialist. Ekspozite kolektive ndërkombëtare  me vepra nga Irwin (Slloveni), Armando Lulaj (Shqipëri), Ciprian Mureşan (Rumani), Santiago Sierra (Spanjë), Jonas Staal (Hollandë) dhe Sarah Vanagt (Belgjikë), si dhe një përzgjedhje ekskluzive veprash nga fondi i GKA.
Read more...
 

Albacenter

Video

Aleksander Gashi, pianista- compositoreAleksander Gashi

pianista, compositore

cittadino italiano per meriti artistici


Biblioteca Universitaria di Scutari - Gli Archivi Digitali di Scutari
Gli Archivi Digitali di ScutariTIFF - Tirana Film Festival
TIFF - Tirana International Film Festival
 2014